- Al llarg del 2016 el Pleinair Festival ha portat a la Vall de Llémena (Girona) més d'una cinquantena de pintors d'arreu del territori. El Festival culmina el dia 22 d'octubre amb una exposició i subhasta de les obres pintades a la Vall de Llémena en benefici de la Fundació Lluís Llach. La recaptació de les obres subhastades es destinarà al projecte educatiu de la Fundació Lluís Llach per impartir tallers de pintura a Palmarin (Senegal).
- Apel·lem a la solidaritat dels aficionats i col·leccionistes d'art, i els animem a que col·laborin activament en aquesta subhasta que a més, representarà una bona oportunitat per aconseguir obres de gran categoria a preus competitius.
- Durant l'acte s'oferirà un dinar a peu dret amb la col·laboració de El Celler de Can Roca.

- Cal confirmar l'assistència abans del dia 18 d'octubre a la Mancomunitat de la Vall de Llémena (mancomunitat@valldellemena.cat o 972 428 300).

- El preu del dinar és de 50.-€ per persona.
- L'entitat organitzadora del festival edita amb motiu de l'acte el llibre commemoratiu, que inclou un recull de tot el festival, de la Vall de Llémena i de la localitat de Palmarin. - - El preu d'adquisició és de 15.-€ i contribueix al finançament del festival. En Lluís Llach s'ha ofert a signar-lo a qui li demani.

- Cal fer l'ingrés de la inscripció simple (50.-€/persona) o complerta (65.-€/persona) al següent número de compte corrent, indicant al concepte Pleinair_Nom i cognoms de la persona assistent:
- CAIXABANK: 2100 8168 42 2200035637