PRO SENEGAL
Subhasta de les obres del Pleinair Festival a benefici de la Fundació Lluís Llach
 
-Fent clic en qualsevol obra, s'obre l'apartat d'Instagram de la imatge. Aquí es pot licitar per l'obra, simplement posant un comentari amb l'import, que ha de ser superior a l'última licitació.

-La subhasta finalitzarà en el moment en què l'artista autor de l'obra ho consideri oportú i escrigui un missatge amb el text "Subhasta finalitzada". El temps és il·limitat.

-Els artistes participants han de posar el primer comentari amb l'import del preu de sortida que vulguin. Recordem que l'artista dóna la meitat de l'import a la Fundació Lluís Llach per seguir amb els cursos al Senegal.

-La subhasta en viu es realitzarà en data encara per determinar al museu MEAM de Barcelona. Quan aquesta es realitzi, les licitacions començaran amb l'import que marqui l'obra en aquell moment.

-Les peces que s'adjudiquin finalitzaran el seu recorregut a la subhasta, la resta seguiran en competició.

-recordeu que l'èxit de la subhasta és competència de tots. Heu de compartir aquestes pàgines, convidar a amics i bombardejar a les xarxes tota la informació que pugueu.

-Escriure comentaris de com vau realitzar l'obra, de les vivències passades a la Vall de Boí o qualsevol anècdota que considereu que pot ajudar a possibles licitadors a licitar per la vostra obra o la dels vostres companys.

-En cas d'adjudicació d'obra, el comprador ha d'ingressar la meitat de l'import més les despeses d'enviament a l'artista i l'altra meitat a la Fundació. Un cop efectuat el cobrament, l'artista ha de procedir a l'enviament o pactar una recollida en mà.